L2 AleaIactaEst clan's forum
Banned
Witam.
Nick glównej postaci, klasa, suby:
MrTrol - Duelist 79 lvl, Suba soulteker79lvl,Titan 79lvl
Nicki alternatywnych postaci, klasy, suby:
Chowder , Pump ,
Twój wiek:
17
Ile grasz codziennie/przez caly tydzien:
Dziennie od 4 godzin do nawet 12 Licząc cały tydzien to myśle ze około 50 godzin.albo i wiecej.
Czy uzywasz ventrilo/mikrofonu:
Tak, uzywam jednego i drugiego
Czy mozesz byc na Siege i RB o dowolnej godzinie:
Tak
Na jakich serwerach, w jakich klanach grałeś:
Retail-(Acients), Raitfait-(Yokels) ,WarOfRace-(JustForFun),
Czy znasz kogos z Destiny:
Nie
Dlaczego chcesz byc w klanie:
Szukam klanu który zapewni mi dobra zabawe, pvp, siege, rbki. Ale rowniez pomoc, przy farmieniu i z tego wzgledu że gra tam mój kolega. Sam dam z siebie tyle do klanu ile moge. Licze na pozytywne rozpatrzenie podania, Pozdrawiam MrTrol
Destiny Member
Znam MrTrola z reala .... a jeśli chodzi o grę w L2 to naprawdę dobrze ogarnia ... Ja bym był za przyjęciem go do klanu )
Destiny Member
to ze ktos gra lepiej od Ciebie to nie znaczy ze ogarnia...... <joke>
Admin
"Nick glównej postaci, klasa, suby: Duelist 79 lvl, Suba soulteker79lvl,Titan 79lvl" / nie ma luka / bisha / kotka etc narazie jestem na nie
Banned
Luka nie wykoksalem jeszcze ale jesli tak to wygląda bedźie na jutro
k0saAdmin / Clan Leader
nie potrzebujemy gladów i nekrusów w klanie... a co myslisz zeby zrobic na sube kotka i grac nim na pvp/siage itd?
New Member
MrTrol wrote:
Szukam klanu który zapewni mi dobra zabawe, pvp, siege, rbki. Ale rowniez pomoc, przy farmieniu i z tego wzgledu że gra tam mój kolega. Sam dam z siebie tyle do klanu ile moge. Licze na pozytywne rozpatrzenie podania, Pozdrawiam MrTrol
em, przepraszam ze się wtrącam ale... To są dokładnie moje słowa. Chyba nawet niestać cię na odrobine wysiłku, skoro wolisz kopiować cudze"myśli", zamiast dodać coś od ciebie.
Last edited by Cravan (2010-03-24 12:43:40)
Admin
Gratulujemy olewczego podejscia do klanu. kkthxbai!
Banned
U sory ale to są twoje slowa : Szukam klanu który zapewni mi dobra zabawe, pvp, siege, rbki.. Ale rowniez pomoc, przy farmieniu, questach.. Sam dam z siebie tyle do klanu ile mogę. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania, Pozdrawiam Cravan ;-) Jest to podobne ale to nie to samo!!! I nie myśl że od ciebie zerżnołem czy coś .A nawet jeśli bym to przepisał to co ???
Kosa jeśli chodzi o tego kota ja się mogę dostosować do tego co napisałeś to dla mnie żaden problem . Decyzja należy do ćiebie.
Admin
Cravan wrote:
MrTrol wrote:
em, przepraszam ze się wtrącam ale... To są dokładnie moje słowa. Chyba nawet niestać cię na odrobine wysiłku, skoro wolisz kopiować cudze"myśli", zamiast dodać coś od ciebie.
Cravan ma racje
Banned
Wes spierdalaj oki!!! Czytac mi sie nie chce nawet. wiecej sie nie wypowiem na ten temat.
Admin
i wyszedł trol z cienia, bb
odrzucone